Adoption

Adopteret og hvad så?

Adoptivbarnets adskillelse fra den biologiske mor kan sætte spor i form af angst, vrede og sorg, som kombineret med mange skift af personer og steder, svigt osv, kan have en indflydelse på, hvordan du er i dag.

Det kan være, at du synes det meste af dit liv handler om at overleve og gerne vil ændre det til - at du rent faktisk lever dit liv! Eller det kan være, at du bare er interesseret i at kende dig selv bedre eller at der er sket noget i dit liv du har brug for hjælp til at håndtere.

Mange af dine reaktionsmønstre kan forklares ligesom så mange andres, og så er der nogle af dine reaktioner, der sandsynligvis hænger sammen med det at være adopteret. Derfor kan det være en fordel at arbejde terapeutisk med nogle af dine mønstre, så du kan øge din egen forståelsen og selvindsigt og samtidig blive udstyret med nogle værktøjer.

Jeg er selv adopteret og har arbejdet en del med de problematikker, der typisk forekommer når du er adopteret, samtidig ved jeg, hvad det vil sige at være adopteret og har et godt grundlag til at kunne følge dine tanker og følelser.

 

skovdownload