Angst og depression

Når angsten eller depressionen tager over…

ANGST:
Kender du følelsen af uro og anspændthed i kroppen sammen med hjertebanken? Hvor det er en blanding af frygt, nervøsitet og angst der giver den ubehagelige følelse.

Angsten er en ubehagelig følelse af at der er fare på færde, uden at der behøver at være det, og ofte uden at du nødvendigvis ved hvorfor du er angst. Frygten er derimod en følelse, man får, når man kender grunden til den og vurderer at der reelt kan ske noget farligt. Mens nervøsitet er en følelse af usikkerhed, mindreværd og angst eller frygt for, at man ikke kan leve op til sine egne eller andres forventninger.

I terapien handler det om, at du får nogle værktøjer til at tage konkrete små skridt så du får følelsen af, at du kan håndtere den ubehagelige følelse når den kommer. Samtidig vil du også se på, hvad det er der skaber følelsen - hvorfor du har det lige nu, hvad der skaber den, hvordan du skal håndtere den...

pige-stress

MentalPress 54

DEPRESSION:
Er du ked af det eller triste til mode, eller har du måske svært ved at føle noget overhovedet, som om dine følelser er lammet. Føler sig ofte træt, nedtrykt og har umådeligt svært ved at tage sig sammen til noget som helst? Kan det være at du har en grad af depression. Gennem samtaleterapi kan depressionen bahandles, men ved svære tilfælde vil der ofte være behov for medicinsk behandling oveni.

-
Føler du at livskvaliteten er mindsket væsentligt og dit liv både socialt og arbejdsmæssigt er ved at blive eller er allerede ødelagt, og er det ind imellem svært at se grunden til at leve? Så kan vi arbejde terapeutisk med, hvordan du kan få hverdagen både socialt og arbejdsmæssigt til at fungere igen og få en højere livskvalitet ind i dit liv igen!