Kia Karrebæk Psykoterapeut

Tillidsfuld, udfordrende og støttende

Om mig

MIG SOM TERAPEUT:
Som terapeut er jeg dygtig til at arbejde med tilknytningsproblematikker, angst, stress, sorg og smerte, men også personlig udvikling. Jeg arbejder hovedsagelig som gestalt terapeut med fokus på både tanker og krop, og inddrager andre metoder som eksempelvis narrativ psykologi, psykodynamisk-, eksistentiel-, kognitiv tilgang afhængig af situationen. Som person er jeg meget empatisk og har et stort hjerte, hvilket betyder, at jeg er i stand til at møde dig som klient lige der, hvor du er. Derigennem etableres dialog og kontakt i terapien, som er vigtigt for at kunne gøre en forskel og skabe værdi. Jeg tilbyder terapi til voksne og unge fra 15 års alderen og både på dansk og engelsk. Tilbyder også terapi online.

PERSONLIGE EGENSKABER:
• Empatisk og nysgerrig på mennesker
• Troværdig og ærlig
• Loyal, ordentlig og imødekommende
• Udadvendt, energisk og engageret
• Robust, stabil

MIN TERAPEUTISKE ERFARING:
• Siden 2017 terapeut konsulent i GIS-international
• 2016-2018 frivillig og freelance terapeut i TUBA som gruppeterapeut og individuel terapeut. Terapi for unge som er børn af alkoholikere som ikke kan få hverdagen til at fungere.
• Siden 2011 egen praksis med klienter i psykoterapeutisk forløb på Østerbro. Terapeutisk erfaring med individuelle klienter, par og grupper.
• 2011-2012 arbejdede som frivillig psykoterapeut i SR-bistand med individuelle klienter og grupper.

UDDANNELSE OG ARBEJDSLIV:
Jeg er uddannet og eksamineret Gestaltpsykoterapeut MPF en 4 årig uddannelse fra GIS-International 2013. Instituttet er EAGT registreret, hvilket er et europæisk kvalitetsstempel for uddannelsen hvorfra jeg også er i besiddelse af en GPO certificering (Gestalt Practitioner in Organsisations). Derudover er jeg uddannet cand-it fra IT universitetet og har en bachelor i Koreansk og antropologi. Jeg har arbejdet mere end 13 år i den finansielle sektor som IT projektleder, leder i en drift og mere end 6 år som leder i en HR udviklingsafdeling. I dag arbejder jeg udover at være terapeut også som rådgiver i Makio med outplacement forløb og er partner i Connective som arbejder med lederudvikling og coaching.

MIG SOM COACH:
Mine mange år som leder og dybe kendskab til HR kombineret med min terapeutiske baggrund gør at både forretningsforståelsen og evnen til at møde dig er tilstede. Det kan være karrierecoaching, konflikthåndtering, det svære valg, den svære samtale eller andet relevant i forbindelse med dit arbejde, eller det er coaching i forhold til lige der, hvor du er i dit liv. Jeg vil udfordre dig og støtte dig, og udforske dit autentiske jeg.

Captured_01

KURSER:
• Gestalt Perspective on Psychopathology and Contemporary Disturbances (v/ Instituto di Gestalt HCC Italy,2018-2020)
• Gestalt Therapy Supervision- a phenomenological, aesthetic and field-oriented method v/ Margherita Spagnoulo Lobb at GIS-international, 2019)
• Konflikthåndtering – Deep Democracy, Lewis metoden (v/ Center for Konfliktløsning, 2015)
• Master class on Gestalt Methodology: Field Theory in Practice and Cutting Edge of Gestalt in the Socio Political Field (v/Frans Meulmeester at GIS-International, 2015)
• Forandringsledelse (v/ CPH Business, 2013)
• Developmental Psycholoogy (v/ Tartu Univeristy, Grade A, 2012)
• Mindful coaching og kommunikation (v/ Jane Kiær, 2011)
• Den Narrative Psykologi (v/ Center for frivilligt socialt arbejde, 2011)
• Family and Couple Therapy (v/ John Porting, 2010)
• Personlig udvikling, GIS Personligt lederskab (v/ PMI, Jakob Wiemann, 2007)
• Par kursus (v/ GIS international, 2009)
• Assertion – assertiv kommunikation 1 + 2 (v/ Ellen Esmann, 2005)

PRIVAT:
Jeg er født i 1971, er fraskilt og gift igen. Jeg har tre teenagere derhjemme to piger som er mine og en bonus dreng. Jeg er oprindeligt fra Korea, har mistet en forælder, er skilsmissebarn og søger mod at leve så meget som muligt i nu'et.